Meteor trgovina

33 godina s Vama - Vaš pouzdani partner Meteor trgovina!

Posjetite nas u Optujskoj 12, Varaždin.

Meteor trgovina d.o.o. se bavi prodajom instalacijskih materijala i proizvoda te nudi raznovrsnu ponudu plinskih i akumulacijskih bojlera, peći na kruta goriva, solarne sustave, obnovljive izvore energije, radijatore, bakrene cijevi, fitinge, elektromaterijal, vodovodni i kanalizacijski materijal, kupaonsku opremu, pločice, sitni pribor za održavanje i ostalo.
U okviru poslovnog centra Meteor trgovine d.o.o. nalazi se caffe bar za kupce, poslovne partnere i ostale goste te posebno namijenjeni prostor za edukaciju instalatera i projektanata.


Dođite i posjetite nas!

Novosti i projekti

Dan Meteor trgovine 2019


 
14.6.2019. organizirali smo naše tradicionalno druženje s dobavljačima, instalaterima i kupcima. Hvala svima koji su sudjelovali s nama u Danu Meteor trgovine.


Dan Meteor trgovine 2018 
25. svibnja 2018. održan je Dan Meteor trgovine. Ove godine pripremili smo puno iznenađenja za naše kupce. Otvorili smo novi salon kupaonske opreme i keramike na cca 350 m2 na prvom katu poslovnog centra, preuredili  dućan i povećali asortiman unutrašnje i vanjske rasvjete.Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini 2017


Od 29.5. do 3.6.2017. održani su Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini. Ove godine produžili smo trajanje na cijeli tjedan i organizirali nagradnu igru za naše vjerne kupce. Cijeli tjedan trajali su dodatni popusti na cjelokupni asortiman, a u petak i subotu Danima otvorenih vrata pridružili su se naši partneri: Vaillant, Centrometal, Caleffi, Grundfos i Rems.


Dan otvorenih vrata u Meteor trgovini 2016


U petak 10. lipnja u Meteor trgovini Varaždin održan je Dan otvorenih vrata. Riječ je o još jednom informativnom danu u sklopu kojeg Meteor trgovina informira i educira svoje kupce i poslovne partnere o novostima na tržištu. Glavni partneri Meteor trgovine na Danu otvorenih vrata bili su Centrometal, Vaillant i Caleffi koji su izložili infomobile sa svojim proizvodima i održali prezentaciju  za instalatere i poslovne partere Meteor trgovine.Dan Vaillanta u Meteor trgovini!


U petak, 12.6.2015. održan je dan Vaillanta u Meteor trgovini  gdje su u suradnji s Vaillantom predstavljeni noviteti u grijanju, hlađenju i obnovljivim izvorima energije. Za instalatere i poslovne partnere Meteor trgovine održana je prezentacija o novitetima za 2015. godinu. Poseban naglasak stavljen je na smjernice o energetskoj učinkovitosti i novoj regulativi energetske klasifikacije proizvoda. U dvorištu poslovnog centra Meteor bio je postavljen infomobil Vaillanta u kojem su svi zainteresirani  mogli razgledati uređaje iz najnovije generacije kondenzacijskih sustava i dobiti sve tražene informacije o proizvodima. 

Dan Centrometala u Meteor trgovini!


Već tradicionalno Meteor trgovina i ove godine organizira edukacije za svoje poslovne partnere i kupce. 7.5.2015. održan je dan Centrometala u Meteor trgovini. Za poslovne partnere održana je prezentacija Centrometalovih proizvoda sa svim novitetima iz njihovog proizvodnog asortimana te su predstavljeni Caleffijevi proizvodi za regulaciju i termičku zaštitu kotlova.

Završen projekt energetski učinkovite kotlovnice u OŠ Ludbreg!


Meteor trgovina d.o.o. i Plin-Projekt d.o.o. uspješno su završili radove na rekonstrukciji stare kotlovnice u OŠ Ludbreg u energetski učinkovitu kotlovnicu. 30 godina stari kotlovi zamijenjeni su Vaillant kondenzacijskim kotlovima VKK 2806/3-E-HL Ecocraft 280kW. Pored kotlova, zamijenjene su sve pumpe i armature te je ugrađena nova automatika za upravljanje kotlovima i cijelim grijanjem.


METEOR TRGOVINA d.o.o.
Optujska 12, 42 000 Varaždin
OIB: 22113793679
Centrala:
tel: + 385 (0) 42 494 777
fax: + 385 (0) 42 494 761
E-mail: info@meteor-trgovina.com
Veleprodaja:
tel: + 385 (0) 42 494 745

Maloprodaja:
tel: + 385 (0) 42 494 741
tel: + 385 (0) 42 494 740
Radno vrijeme:

pon-pet : 7:00 -19:00

sub: 7:00 – 12:00

UVJETI PLAĆANJA

- za gotovinsko plaćanje popust (ovisno o vrsti artikla i dobavljaču)
- mogućnost plaćanja karticama (American Express, Diners, Master Card, Maestro, Visa)

Bezbrižna kupovina i cjenovna hladovina - to je Vaša Meteor trgovina!