Novosti

Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini 2017


Od 29.5. do 3.6.2017. održani su Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini. Ove godine produžili smo trajanje na cijeli tjedan i organizirali nagradnu igru za naše vjerne kupce. Cijeli tjedan trajali su dodatni popusti na cjelokupni asortiman, a u petak i subotu Danima otvorenih vrata pridružili su se naši partneri: Vaillant, Centrometal, Caleffi, Grundfos i Rems. U petak je održana edukacija i druženje s našim instalaterima. 

Na edukaciji se govorilo o najnovijim rješenjima u području grijanja, digitalizaciji proizvoda i mogućnostima praćenja rada proizvoda putem web portala i mobilnih aplikacija. Tako je Vaillant predstavio novitete u području daljinskog upravljanja grijanjem i toplom vodom putem njihovih rješenja eRelax i VR900, a Centrometal novu touch regulaciju EKO-CKS P Unit i CM-GSM komunikacijski uređaj koji omogućuje spajanje kotla na internet putem mobilne mreže. 

 U subotu je uslijedilo veliko finale Dana otvorenih vrata s izvlačenjem dobitnika nagradne igre. Podijelili smo pedesetak vrijednih nagrada, a glavnu nagradu CentroPelet Z6 sobnu peć osvojila je gospođa Ljiljana Mlinarić iz Novakovca. 

U galeriji slika možete vidjeti kako smo se proveli, a ovim putem još se jednom zahvaljujemo svim kupcima i posjetiteljima i čestitamo sretnim dobitnicima!

Pravila nagradne igre Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini od 29.5. do 3.6.2017


Dani otvorenih vrata u Meteor trgovini 2017