Novosti

Dan Vaillanta u Meteor trgovini!

U petak, 12.6.2015. održan je dan Vaillanta u Meteor trgovini  gdje su u suradnji s Vaillantom predstavljeni noviteti u grijanju, hlađenju i obnovljivim izvorima energije. Za instalatere i poslovne partnere Meteor trgovine održana je prezentacija o novitetima za 2015. godinu. Poseban naglasak stavljen je na smjernice o energetskoj učinkovitosti i novoj regulativi energetske klasifikacije proizvoda. U dvorištu poslovnog centra Meteor bio je postavljen infomobil Vaillanta u kojem su svi zainteresirani  mogli razgledati uređaje iz najnovije generacije kondenzacijskih sustava i dobiti sve tražene informacije o proizvodima. 

Građanima je posebno zanimljiva bila mogućnost da Vaillant u suradnji s Meteor trgovinom nudi rješenja za obiteljske kuće i velike objekte u svrhu korištenja poticaja Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti. Uz nove kondenzacijske sustave, riječi  je bilo i o cijelom nizu solarnih paketa. Naime, Vaillant i Meteor trgovina nude oko dvadeset vrsta različitih solarnih paketa od kojih je svaki prilagođen potrebama i ukusima kupca. Prednost tih paketa je što su značajno jeftiniji nego pojedinačne komponente zasebno.

Meteor trgovina  s ovakvim aktivnostima nastoji informirati i upoznati svoje kupce i poslovne partnere s novostima na tržištu i na taj način osigurati što kvalitetniju i obuhvatniju uslugu. Smatramo da je kupac najzadovoljniji kada može dobiti potpunu informaciju i na temelju nje donijeti pravu odluku, a za to Vam na raspolaganju svakodnevno stoje djelatnici Meteor trgovine.

Dan Vaillanta u Meteor trgovini!